nieuws

Nieuwe organisatie start met negen cateraars

Catering

De nieuwe branchevereniging VOCCateraars heeft de namen bekend gemaakt van de eerste negen cateringbedrijven die lid zijn geworden. De akte van oprichting is ondertekend.

Nieuwe organisatie start met negen cateraars

Door het tekenen van de akte van oprichting namens het bestuur door Rijnie Trip-Jonkman is de oprichting van VOCCateraars een feit. Als eerste leden hebben zich de volgende negen  ondernemingen aangemeld: Cater Concept, De Kroon, De Vos Groep, Kragtwijk catering, LEO op het werk, PDX services, Twins Catering, Van Lier Bedrijfscatering en We Canteen. Drie  ondernemers hebben toegezegd lid te willen worden, vier ondernemers toonden interesse.

De VOCC laat weten zich ‘in een gebondenheid met vrijheid’ in te gaan zetten voor het belang van de deelnemende ondernemingen en zich toe te leggen op het verder verbeteren van medewerkerstevredenheid, gastbeleving en zorgeloos ondernemerschap. De eerste algemene ledenvergadering vindt op 23 september plaats. Deze staat in het teken van de oprichting.

Reageer op dit artikel