nieuws

Prorest drie jaar verder met Deli XL

Catering

Alle levensmiddelen op de ruim tweehonderd Prorest-cateringlocaties in Nederland worden vanaf nu geleverd door Deli XL. Hiervoor hebben betrokken partijen een driejarig contract getekend.

Prorest drie jaar verder met Deli XL

‘Door het faillissement van onze vaste voedingsmiddelenleverancier (Kruidenier – redactie) moest Prorest snel schakelen om te voorkomen dat cateringlocaties niet meer werden voorzien van voedingsmiddelen. Binnen twee dagen startte de samenwerking met Bidvest Deli XL, vertelt Dick Bennink algemeen directeur Prorest over het ontstaan van de samenwerking.

‘De – noodgedwongen – snelle opstart van het contract bevestigt maar eens te meer dat wij de juiste partij gekozen hebben. In zeer korte tijd en met vereende krachten zijn wij er in geslaagd om alle 200 Prorest-locaties te voorzien van alle levensmiddelen die nodig zijn om al onze gasten op de locaties dagelijks te voorzien van een gezonde lunch’, besluit Bennink.

Op maandag 30 juni ondertekenden Dick Slootweg, directeur Bidvest Deli XL, Dick Bennink, algemeen directeur Prorest Catering en Yvonne Schmits, concernmanager inkoop bij Facilicom het driejarig contract.

Het contract werd ondertekend in de recent geopende Foodyard bij Deli XL in Schiedam.

Reageer op dit artikel