nieuws

Willem van Prooijen weg bij Albron

Catering

Willem van Prooijen is met ingang van 1 juli weg bij cateraar Albron. Van Prooijen was directeur inkoop & logistiek en Duurzamer Ondernemer.

Willem van Prooijen weg bij Albron

Met het vertrek van Willem van Prooijen vervalt de functie van directeur Inkoop & Logistiek en Duurzamer Ondernemen. Zijn verantwoordelijkheden zijn door andere directieleden overgenomen, zo laat Albron weten. Van Prooijen werkte elf jaar bij Albron, in diverse functies.

De cateraar schrijft: Willem van Prooijen, directeur Inkoop & Logistiek en Duurzamer Ondernemen, en Albron hebben in goed onderling overleg besloten dat Willem van Prooijen Albron per 1 juli gaat verlaten.’

‘Er is een aantal aanleidingen dat geleid heeft tot dit besluit. De herpositionering van marketing, die reeds heeft plaats gevonden, en voor inkoop die gaat plaatsvinden binnen Albron. Het besluitvormingsproces is in een stroomversnelling gekomen door privéomstandigheden van Willem.’

Voor zijn komst naar Albron werkte Van Prooijen onder meer als marketing directeur bij Heinz en bij Sara Lee/DE als directeur marketing verkoop. Ook was hij Algemeen directeur bij Honig.

Bron foto: anp

Reageer op dit artikel