nieuws

Lokale lunches op basisschool

Catering

Kooypunt Catering in Den Helder gaat in samenwerking met andere partijen de kinderen van basisschool De Vloedlijn het komende schooljaar voorzien van gezonde, verantwoorde, lokale lunchgerechten.

Lokale lunches op basisschool

De lunch wordt gebracht en uitgeserveerd door mensen van Noorderkwartier – zij hebben een achterstand tot de arbeidsmarkt – onder supervisie van Kooypunt Catering. Dit gebeurt vanuit de keuken van Rabobank Kop van Noord-Holland. Kooypunt Catering werkt met lokale duurzame producten.

Om duurzaam ondernemen in de Kop van Noord-Holland te stimuleren, heeft Rabobank Kop van Noord-Holland diverse partijen samengebracht. Partijen die kwaliteit leveren, sociaal bewogen zijn en hun steentje bijdragen aan de samenleving, zo meldt Den Helder Actueel.

Reageer op dit artikel