nieuws

Starbucks opent op Tilburg University

Catering

Starbucks opende onlangs in samenwerking met Albron een vestiging op de Tilburg University. Het is de tweede Starbucks vestiging op een Nederlandse universiteit.

Starbucks opent op Tilburg University

De nieuwe vestiging is gelegen in het Goossensgebouw van de universiteit. Starbucks wil graag daar zijn waar zijn klanten dat verwachten, of dat nou op kantoor, in de trein, in de winkelstraat, in het ziekenhuis of op de universiteit is. Met deze store brengen Starbucks en Albron de Starbucks Experience dicht bij de plek waar mensen werken en studeren, aldus melden beide partijen. De store is ook toegankelijk voor omwonenden.

Albron heeft hoge verwachtingen van deze aanvullende dienstverlening binnen de universiteit: ‘Uit ervaring weten we dat deze formule positief wordt ontvangen. Het productaanbod en de uitstraling sluiten naadloos aan op de behoeften van de doelgroep. En dat is uiteindelijk wat wij nastreven’, aldus Eric Petit, commercieel projectmanager bij Albron.

Eerder openden Starbucks en Albron succesvolle vestigingen op de Erasmus Universiteit, Christelijke Hogeschool Ede, het Erasmus MC en Thales.

Reageer op dit artikel