nieuws

18 genomineerden strijden om Misset Catering Awards

Catering

De jury van de Misset Caterings Awards heeft, verdeeld over zes categorieën, 18 genomineerden geselecteerd die gaan strijden om zes awards. Zij zijn boven komen drijven uit ruim 140 inzendingen.

18 genomineerden strijden om Misset Catering Awards

Het gaat om personen en concepten verdeeld over zes categorieën. Vraag is wie de opvolgers worden van Jeanette van der Linden, Niels Gerz, Albert Kooy, Ella de Haas-Skretkowska, VanderLOO party- en business events en We Canteen? Zij wonnen de awards in 2013.

Op de avond van 13 november aanstaande worden de winnaars bekendgemaakt. Op die dag vindt bij Inn Style in Maarssen de grote finale plaats.

De genomineerden krijgen een dezer dagen bericht van de jury. Jeannette van der Linden, manager A bij de Consumentenbond en in dienst van Appèl, werd vorig jaar uitgeroepen tot de  Beste manager bedrijfscatering. Ze ontving een lange reeks reacties en werd ook door diverse media geïnterviewd.  Over de prijs: ‘Een stuk erkenning waar je jaren voor werkt.’ Desgevraagd heeft ze een paar tips voor andere genomineerden. ‘Blijf bij jezelf, laat het over je heen komen en geniet er van.’

In Misset Catering 5, dat op 20 september verschijnt, treft u een voorbeschouwing aan op het festijn  alsmede de namen van de 18 genomineerden.

Reageer op dit artikel