nieuws

Facilitair dienstverlener De Vos start horecalocatie

Catering

De Vos Groep, facilitair dienstverlener en cateraar, start in Bilthoven de exploitatie van dagzaak De Kapel. Open van 09.00 tot 16.00 en voor iedereen toegankelijk.

Facilitair dienstverlener De Vos start horecalocatie

De Kapel is gevestigd op bedrijvenpark Berg en Bosch van eigenaar Delta Lloyd, met wie De Vos Groep de samenwerking aangaat. Berg en Bosch was ooit een sanatorium, De Kapel is gevestigd in het voormalige kerkgebouw van de Dominicanessen die op het terrein tuberculosepatiënten verzorgden.

De Kapel is een openbare horecagelegendheid, die wel de omliggende kantoren als voornaamste doelgroep heeft. Van zakenlunch tot koffie tussendoor en na 16.00 ook af te huren voor bedrijfsevenement of privé.

Reageer op dit artikel