nieuws

Inschrijving beste Menu van de Zorg geopend

Catering

Ook in 2015 wordt de wedstrijd het beste Menu van de Zorg weer georganiseerd. Organisator Distrivers daagt koks van zorginstellingen uit zich in te schrijven.

Inschrijving beste Menu van de Zorg geopend

De koks dienen de jury te verrassen met een creatief en origineel driegangenmenu voor maximaal €4,00. De maaltijd moet verantwoord, gezond en lekker zijn. De winnaar ontvangt  €5.000, – te besteden in de zorginstelling.

De laatste winnaars van de wedstrijd, Jaco Groen en Dirk Pieter van Leeuwen, serveerden vorige week hun winnende menu in de restaurants van Marente. Het duo zal volgend jaar zijn titel gaan verdedigen. ‘Dat een goed menu in de zorg steeds belangrijker wordt merken we gelukkig door de aandacht die de wedstrijd genereerd’, zo meldt Distrivers. De winnende koks zijn door diverse media geïnterviewd.

Kookboek

Distrivers is blij met alle aandacht. ‘Het is zo ontzettend belangrijk dat er in de zorg lekker, maar vooral verantwoord en gezond wordt gekookt. Door de wedstrijd zijn er steeds meer koks die daar rekening mee houden.’ Het winnende gerecht van 2014 is door Distrivers in productie genomen en kan besteld worden door alle klanten. Zo kunnen ook hun cliënten genieten van dit menu.

Groen en Van Leeuwen willen ook binnen Marente stimuleren dat er lekker en gezond wordt gekookt en zijn van plan met het gewonnen geld een kookboek op te zetten. Een boek bestemd voor koks en andere medewerkers van Marente die zich bezig houden met voeding. Voor informatie zie.www.distrivers.nl.

Reageer op dit artikel