nieuws

Verkiezing Leerbedrijf Facilitaire dienstverlening

Catering

Deze week start de campagne voor de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2015 Facilitaire dienstverlening. Deze verkiezing is een initiatief van Kenwerk, in samenwerking met werkgevers en werknemers en het onderwijsveld in de Facilitaire dienstverlening.

Verkiezing Leerbedrijf Facilitaire dienstverlening

Kenwerk roept erkende leerbedrijven in de sector op om zich voor deze verkiezing aan te melden als zij vinden dat zij door hun prestaties in aanmerking komen voor deze prijs. De verkiezing onderstreept het belang van goede leerbedrijven voor de facilitaire dienstverlening.

Leerbedrijven kunnen zich via www.kenwerk.nl/lbvhj aanmelden tot 18 oktober. Na aanmelding is het aan de leerbedrijven om de verkiezingscommissie (vertegenwoordigers van de werkgevers- en werknemersorganisaties, onderwijsveld en Kenwerk) te overtuigen van hun opleidingskwaliteiten. Van alle inzendingen krijgen de tien beste bedrijven een audit. Hiervan gaan drie genomineerde leerbedrijven door naar de laatste ronde. De winnaar wordt in januari 2015 bekend gemaakt.

Voor informatie zie www.kenwerk.nl/leerbedrijfvanhetjaar

Reageer op dit artikel