nieuws

Eetwinkel gaat nu ook op locatie bereiden

Catering

De Amsterdamse eetwinkel Bilder & De Clercq zet een nieuwe culinaire stap met de start van Bilder & De Clercq & Catering. De gerechten kunnen op locatie worden bereid of bezorgd.

Eetwinkel gaat nu ook op locatie bereiden

In een persbericht meldt de eetwinkel: ‘Of het nu gaat om lunch, borrel, diner of een groot feest, Bilder & De Clercq & Catering maakt het origineel en lekker met gerechten in dezelfde stijl als die uit de winkels. Vanaf nu dus ook op locatie bezorgd of door Bilder & De Clercqs chefkoks ter plekke bereid.’

Het bedrijf bereidt en levert broodjes, salades, high tea, fingerfood of een compleet diner met bijhorende wijnen. ‘Alles is lekker en vertrouwd, want net als de gerechten is ook de aankleding, sfeer en bediening typisch Bilder & De Clercq’, aldus Bilder & De Clerq.

Reageer op dit artikel