nieuws

Bas van der Graaff erelid foodcare professionals

Catering

Bas van der Graaff is benoemd tot erelid van foodcare professionals. De voormalige voorzitter werd op donderdag 27 november gehuldigd in restaurant Mooii te Rotterdam.

Bas van der Graaff erelid foodcare professionals

Eric-Jan Wissink de huidige voorzitter van foodcare professionals, verraste Van der Graaff tijdens een feestelijke bijeenkomst met een oorkonde. Hij prees de voormalige voorzitter, jurylid van de Misset Catering Awards, vanwege zijn inzet en betrokkenheid. Op zijn beurt bedankte Van der Graaff de andere bestuursleden en de medewerkers van foodcare professionals. ‘Ik ben dankbaar en trots dat ik 6,5 jaar voorzitter heb mogen zijn van Het Kokskwartet (de voorganger van foodcare professionals, red). Het was een prachtige tijd, we hebben samen veel tot stand gebracht.’

Ook John Doomernik en Jan van Loon werden gehuldigd en in de bloemen gezet. Dit vanwege hun inzet voor respectievelijk de KOB en de VKZI, verenigingen die opgegaan zijn in foodcare professionals.

Reageer op dit artikel