nieuws

Duo pakt Misset Catering Award voor cateringonderwijs

Catering

Ze zijn innovatief, geven anderen de ruimte en zijn vernieuwend bezig op het gebied van onderwijscatering. De compagnons Dennis Rens en Ernst Hoogenboom van Deli33 zijn samen uitgeroepen tot Beste manager onderwijscatering.

Duo pakt Misset Catering Award voor cateringonderwijs

Rens en Hoogenboom zijn als duo genomineerd vanwege hun vergaande samenwerking. De compagnons bedachten op verzoek van de Hogeschool Rotterdam een nieuw cateringconcept waar dagelijks gemiddeld 1300 bezoekers gebruik van maken. Het concept kenmerkt zich door open keukens, gezonde keuzes, inrichting die aansluit bij de doelgroep, café, restaurant, bar en nog veel meer. Deli33 is een leerwerk-bedrijf.

Het werd anderhalf jaar geleden opgericht door de compagnons die al acht jaar samenwerken. De beide ondernemers staken hun nek uit door zelf de verbouwing, die nodig was om het concept mogelijk te maken, te financieren.

Vernieuwen

Deli33 en de beide ondernemers trokken de aandacht van de jury vanwege het vernieuwende karakter. ‘Het is een innovatief concept dat helemaal past in deze tijd’, aldus de jury. ‘Het mooie daarbij is dat de ondernemers  het daar niet bij laten. Ze willen voorop blijven lopen en blijven daarom continu bezig met het doorvoeren van vernieuwingen. Zo blijft het leuk en uitdagend voor de medewerkers en de bezoekers. Wij zijn erg benieuwd hoe dit concept zich de komende jaren verder gaat ontwikkelen.’

Voor elk budget

De beide compagnons zijn van mening dat ze voor elk budget iets te bieden moeten hebben. Je hebt nou eenmaal bezoekers met kleine en bezoekers met grotere beurzen. Het is hun streven om in elke prijsklasse iets te bieden. De jury ziet dat als één van de pluspunten. ‘De prijzen zijn gemiddeld en in sommige gevallen zelfs aan de lage kant.’

Andere genomineerden

Marion Waterschoot van Markies Catering, onderdeel van Appèl, en Marco van Stappershoef van Van Leeuwen catering op maat, waren de twee andere genomineerden. Over Waterschoot zegt de jury: ‘Warme persoonlijkheid, straalt dit ook uit naar collega’s. Maakt eigen planningen, communiceert makkelijk.’ Ze omschrijft zichzelf als een pietje precies.
Over Marco van Stappershoef: ‘Bezit veel kwaliteiten, innovatiedrift en vaardigheden.’ Sterk punt van het concept van Van Leeuwen catering op maat is dat verantwoorde voeding veel nadruk krijgt. Veel wordt zelf bereid. ‘Van Stappershoef en zijn mensen organiseren acties die leerlingen bewust maken van het belang van gezond eten en er is een  eigen academy die zich met duurzaamheid bezig houdt. De derving is minder dan één procent.’

Reageer op dit artikel