nieuws

Eurest verzorgt Blind Eet Diner voor studenten

Catering

Op dinsdag 2 december vindt in het Atrium restaurant van de UvA in Amsterdam het grootste Blind Eet Diner van Nederland plaats, een initiatief van Eurest. 200 single studenten van de HvA en de UvA krijgen op deze avond een gratis driegangendiner voorgeschoteld.

Eurest verzorgt Blind Eet Diner voor studenten

Dit diner is bereid door een bekende sterrenchef, zo meldt Eurest, die studenten gezonder wil laten eten. De singles zijn vooraf via een app aan elkaar gekoppeld en zitten gedurende het diner geblinddoekt bij elkaar aan tafel.

De studenten hebben zich via een app voor het diner aangemeld. Op basis van een aantal vragen is er een profiel opgemaakt waarmee de singles aan elkaar gekoppeld zijn. Vooraf is niet bekend wie de tafelpartner is.

De koppels zullen elkaar tijdens het diner moeten helpen met eten, omdat tijdens de gangen steeds één van de twee is geblinddoekt. Na het diner worden de doeken verwijderd en blijkt of er sprake is van een echte match. Daarnaast wacht de studenten nog een andere verrassing en horen zij welke sterrenchef hun diner heeft verzorgd.

Reageer op dit artikel