nieuws

Marry Nomen is Beste manager bedrijfscatering

Catering

Ze heeft niet alleen kwaliteiten, maar ook hart voor de zaak. Werken is een groot deel van haar leven. Marry Nomen cateringmanager bij Compass Group locatie Fujitsu Maarssen, is uitgeroepen tot Beste manager bedrijfscatering.

Marry Nomen is Beste manager bedrijfscatering

Nomen heeft meer dan 25 jaar ervaring in de catering en is vijf jaar cateringmanager bij Eurest, vestiging Fujitsu. Wat vooral opvalt is dat ze echt hart voor de zaak heeft, aldus de jury.  Haar uitspraak ‘werken is een groot deel van mijn leven’ zegt veel.

Ondanks tegenslagen in haar persoonlijke leven weet zij uit haar werk steeds weer de positieve energie te halen om voor haar zelf de zaken op een rij te krijgen. Ze is positief als het gaat  om de ondersteuning die ze krijgt vanuit haar werkgever. Daarover: ‘Nomen krijgt ondersteuning, maar  toont zelf ook veel betrokkenheid door haar werkgever te ondersteunen. Zo zit zij in de commissie die centraal de menucyclus bij Fujitsu regelt.’

Flexibel

Marry Nomen is enthousiast en flexibel. Daarbij verliest ze de efficiency niet uit het oog. Ze denkt mee met haar opdrachtgever en gaat na of het mogelijk is om extra activiteiten uit te voeren zonder veel extra uren. Ze  houdt de marges – gemiddelde besteding tussen de €2,85 tot €3,20 – nauwlettend in de gaten. Ook Eurest en haar team, de collega’s dus,  zijn enthousiast over Nomen. De locatie waar ze werkt wordt regelmatig bezocht als er prospects van Eurest rondgeleid moeten worden.

Schuurhuis en Van Valkengoed

De andere twee genomineerden zijn Cornel van Valkengoed, tot voor kort cateringmanager, nu facilitair manager bij AFAS Software in Leusden, en Arie Schuurhuis van SAB Catering locatie DTG in Amsterdam. Van Valkengoed is actief binnen catering in eigen beheer. Hij zit vol met inspiratie en ideeën en straalt een natuurlijk overwicht uit als manager. Schuurhuis de andere genomineerde, is in staat om mensen op een plezierige en duidelijke manier aan te sturen. De tweewekelijkse borrel die hij organiseert, is gegroeid van 30 tot 85 deelnemers. De extra drukte die dat met zich meebrengt, neemt Schuurhuis voor lief.

Reageer op dit artikel