nieuws

Albron opent in World Port Center Rotterdam

Catering

Albron heeft een nieuw, multifunctioneel restaurant geopend in Wold Port Center Rotterdam waarin andere Havenbedrijf Rotterdam is gevestigd. Het vernieuwde restaurant en het bijbehorende Bakery Café zijn vrij toegankelijk.

Albron opent in World Port Center Rotterdam

De verbouwing komt voort uit de samenwerking die Albron heeft met Syntrus Achmea Real Estate & Finance, het Havenbedrijf en de Veiligheidsregio Rijnmond. Met dit multifunctionele restaurant biedt Albron maatwerk, zo wordt gemeld, zowel in uitstraling als in assortiment. ‘Gasten kunnen in de koffiecorner terecht voor goede koffie en iets lekkers, en vergaderen, lunchen of even pauze nemen in de prettige ambiance van restaurant.’

Tönjes Kaliën, assetmanager van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, verhuurder van het multi tenant object, over het nieuwe restaurant: ‘Met deze verbouwing creëert Albron ‘The Next Step’ in de dienstverlening voor de huurders van het WPC. Het draagt bij aan de totaal vernieuwde beleving van dit landmark op de Wilhelminapier.’

Reageer op dit artikel