nieuws

Green Key voor bedrijfsrestaurants gelanceerd

Catering

Het keurmerk Green Key is er nu ook voor bedrijfsrestaurants. Dat hebben de betrokken partijen voorafgaand aan de presentatie op donderdag 15 januari op de vakbeurs Facilitair laten weten.

Green Key voor bedrijfsrestaurants gelanceerd

In samenwerking met de sector, zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers, heeft Green Key Nederland de normen vastgesteld, zo werd gemeld. ‘Inmiddels hebben partijen in het veld niet stilgezeten en hebben wij de eerste aanmeldingen voor het verkrijgen van het Green Key Certificaat Bedrijfsrestaurants binnen’, aldus de Stichting KMVK.
Het bedrijfsrestaurant van de Hogeschool Zeeland ontvangt de eerste het Green Key Bedrijfsrestaurant. De uitreiking vindt plaats tijdens de beurs Facilitair 2015 in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch.

Reageer op dit artikel