nieuws

Hollands Gemekkerrr Lekkerste Broodje Catering 2015

Catering

Jeffrey Reijnen van Hutten Catering in Veghel heeft met zijn creatie ‘Hollands Gemekkerrr’, het Lekkerste Broodje Catering 2015 gewonnen. Annemarie Renee van De Schelp in Roelofarendsveen en Erwin Hendriks van Noord Holland Catering in Oosthuizen werden respectievelijk nummer 2 en 3.

Hollands Gemekkerrr Lekkerste Broodje Catering 2015

Juryvoorzitter Dirk Beljaarts (KHN en general manager Novotel Amsterdam) gaf aan dat het besluit van de jury unaniem was. ‘Een prachtige presentatie en een uitstekende smaak, een terechte nummer één. De jury was onder de indruk van hoe er nagedacht is over de concepten, het gebruik van de ingrediënten en de hanteerbaarheid.’

Grote winnaar
Jeffrey Reijnen was tijdens de wedstrijd op de Horecava sowieso de grote winnaar. Hij won naast het goud ook nog de sponsorprijs van Lebo Kaas én die van Carl Siegert. De sponsorprijs van Zwanenberg ging naar Monne Jonker van Sodexo met zijn broodje Snert.

Zilver voor oud-Cafetaria Top 100-winnaar
Annemarie Renee van Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen, winnaar van de

Cafetaria Top 100 2013, werd met haar Philadelphia Cheese Steak tweede. Het brons was voor Erwin Hendriks van Noord Holland Catering in Oosthuizen, met de creatie Fishfull Thinking.

Reageer op dit artikel