nieuws

Kees Stroomer nieuwe directeur ISS Facility Services

Catering

Kees Stroomer is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van ISS Facility Services. Hij volgt Maarten van Engeland op.

Kees Stroomer nieuwe directeur ISS Facility Services

Stroomer bekleedde de positie van ceo bij Tempo-Team waar hij 23 jaar heeft gewerkt. Hij heeft tien jaar ervaring als country manager van verschillende landen zoals Nederland, Denemarken, Zweden en andere Europese landen. Hij wordt omschreven als een  echte professional in de service-industrie.

Stroomer: ‘Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheid om deel uit te maken van één van de grootste dienstverlenende bedrijven in de wereld.’ Maarten van Engeland begeleidt in de komende twee maanden zijn opvolger en keert daarna terug naar Denemarken.

Reageer op dit artikel