nieuws

Prorest ontvangt certificaat voor sociaal ondernemen

Catering

Prorest Catering heeft een certificaat in ontvangst genomen voor sociaal ondernemen. Dit gebeurde woensdag 7 januari tijdens een bijeenkomst rondom de certificering met de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO).

Prorest ontvangt certificaat voor sociaal ondernemen

De bedrijfscateraar laat weten dé koploper in sociaal ondernemen te zijn. ‘We dragen meer dan gemiddeld bij aan de werkgelegenheid van kwetsbare groepen. Prorest is in één keer gecertificeerd met niveau 3, het hoogste niveau.’

Prorest meldt dat het, net als moederorganisatie Facilicom, streeft naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de samenleving. ‘Het geheim van Prorest is een management met een helder beleid en duidelijke communicatie. Maar ook zijn alle betrokkenen goed en zorgvuldig begeleid, wat in zeer korte tijd heeft geresulteerd in dit certificaat.’

Prorest behoort tot de tien procent beste bedrijven op het gebied van sociaal ondernemen, zo meldt het bedrijf. ‘Bedrijven met een PSO-erkenning dragen meer dan gemiddeld bij aan de werkgelegenheid van kwetsbare groepen. Zij doen dat bovendien kwalitatief op een goede manier. De PSO-ladder is een initiatief van PSO-Nederland en TNO.’

Reageer op dit artikel