nieuws

Rachel Camps versterkt Albron Leisure

Catering

Rachel Camps (40 jaar) komt het management team van Albron Leisure versterken als commercieel manager. Zij gaat zich volledig richten op verdere uitbreiding van de positie van Albron in dit marktsegment.

Rachel Camps versterkt Albron Leisure

Camps heeft meer dan 15 jaar ervaring in de leisure industrie en was voorheen onder andere verantwoordelijk voor de marketing en sales van Theater & Congres Orpheus, Floriade 2012, de Efteling en Disneyland Parijs.

Robert Visser, directeur Albron Leisure, over de benoeming van Camps: ‘We hebben een serieuze groeiambitie op Leisure en samen met Rachel zullen we de volgende stappen gaan maken’.

Albron exploiteert diverse horecaconcepten in onder andere de parken van Center Parcs, Keukenhof, Instituut voor Beeld en Geluid, Paleis Soestdijk en Paleis Het Loo en Theatermusical Soldaat van Oranje.

Reageer op dit artikel