nieuws

Sodexo Facility Services versterkt team

Catering

Het management team van Sodexo Facility Services is versterkt met Koos Schoonbeek (accounts director) en Eric de Jong (director service operations).

Sodexo Facility Services versterkt team

Hiermee is het team volledig op sterkte om de groeiambities op het gebied van integrale facilitaire dienstverlening te realiseren, zo meldt Sodexo. Als accounts director wordt Schoonbeek eindverantwoordelijk voor klantrelaties inclusief de levering van diensten. Hij bekleedde verschillende posities bij organisaties als Center Parcs, I-Sec, Facilicom en G4S.

Als director service operations is De Jong verantwoordelijk voor het integrale beleid en ontwikkeling van alle ‘soft FM activiteiten’ binnen Facility Services. Hij had  managementposities bij Achmea, Landal GreenParks, ISS en Accenture.

Reageer op dit artikel