nieuws

We Canteen verovert nu ook bedrijven

Catering

We Canteen dat zich aanvankelijk vooral richtte op onderwijsinstellingen, is nu ook actief binnen de bedrijfscatering. Dat heeft het bedrijf op de Vakbeurs Facilitair bekend gemaakt.

We Canteen verovert nu ook bedrijven

We Canteen vormt restaurants om tot food courts waarbij het aanbod wordt verzorgd door lokale ondernemers. Sinds vorig jaar is de cateraar die werd opgericht door Maaike de Reuver en Charlotte van Leeuwen, een onderdeel geworden van de facilitaire dienstverlener D&B The Facility Group.  Daardoor krijgt de cateraar makkelijker toegang tot bedrijven.

We Canteen maakte bekend dat het al geruime tijd de catering verzorgt van Head Quarter, een kantoorgebouw in Den Haag. Daar blijft het niet bij. Per 1 mei gaat de cateraar van start op de drie locaties van TomTom, zo maakte Maaike de Reuver bekend.

En ze had nog een nieuwtje. Charlotte van Leeuwen mede-oprichter van We Canteen en voormalig columniste van Misset Catwering, heeft het bedrijf verlaten. Zij is wiskundelerares geworden.

Reageer op dit artikel