nieuws

Buitenpoort Catering werkt samen met Warsteiner

Catering

Buitenpoort Catering in Nijmegen is een bijzondere samenwerking aangegaan met Warsteiner Benelux, de Duitse brouwerij.

Buitenpoort Catering werkt samen met Warsteiner

Speciaal voor het hogere segment binnen catering, ontwikkelde Warsteiner een ondersteuningspakket. Dit pakket bestaat uit exclusief glaswerk in kratten voor opslag en schoonmaak, mobiele barren en ondersteunende materialen en diensten, zo meldt Hoogenlaag.nl.

‘We hebben een prachtig merk wat we op een premium niveau positioneren. Hierbij is de samenwerking met Buitenpoort Catering een fantastische stap, omdat zij het niveau waarborgen en zich tevens willen onderscheiden’, aldus Sander Gerrits van Warsteiner Benelux.

Ton Janssen eigenaar van Buitenpoort Catering laat weten dat zijn bedrijf er een hoogstaande kwaliteit op nahoudt als het gaat om voeding en wijnen. ‘Maar de aandacht voor pils is altijd onderbelicht gebleven. Daar komt nu verandering in.’

Reageer op dit artikel