nieuws

Prorest aan de slag bij Raad voor de Rechtspraak

Catering

De Raad voor de Rechtspraak heeft voor Prorest gekozen als nieuwe cateraar. Vanaf 1 mei neemt Prorest, onderdeel van Facilicom Services Group, de restauratieve voorzieningen van zes locaties voor zijn rekening.

Prorest aan de slag bij Raad voor de Rechtspraak

Het goed inspelen op de doelstellingen van de Raad voor de Rechtspraak gaf, in combinatie met de prijs-kwaliteitverhouding, de doorslag om voor Prorest Catering te kiezen. Bij drie verschillende rechtbanken, op zes verschillende locaties, gaat Prorest de restauratieve voorziening in het bedrijfsrestaurant verzorgen. Verspreid over deze zes locaties gaat het om ruim 750 gasten.

Daarnaast neemt Prorest Catering de verzorging van vergaderingen, vergaderlunches en verscheidene evenementen voor zijn rekening. Zo zijn er op het Paleis van Justitie in ‘s-Hertogenbosch zes evenementen per maand, met gemiddeld 150 gasten, die Prorest zal verzorgen. Bij de rechtbank in Limburg zorgt de bedrijfscateraar voor een extra dimensie in de vorm van een koffiecorner.

Reageer op dit artikel