nieuws

100e Schoolkantine Schaal van het jaar belandt in Klaaswaal

Catering

De 100e Schoolkantine Schaal van 2015 is onlangs uitgereikt, zo meldt de Schoolkantine Brigade. Deze kwam terecht in Klaaswaal.

100e Schoolkantine Schaal van het jaar belandt in Klaaswaal

De 100e schaal van dit jaar kwam terecht op het Wellantcollege in Klaaswaal. De kantine voldoet met 79% basisproducten aan de richtlijnen van de Gezonde Schoolkantine, die begin dit jaar nog in het nieuws kwam wegens een gebrek aan resultaat.

De Schoolkantine Brigade laat weten inmiddels het 1000e schoolbezoek te hebben afgelegd. ‘We zijn dus over de helft. Goed om te zien dat zóveel mensen zich actief inzetten voor een gezondere jeugd. Ondertussen zien we de Gezonde Schoolkantine ook steeds vaker terug in de kranten.’

Het assortiment met gezonde producten is inmiddels aangevuld met nieuwe producten die passen in de Gezonde Schoolkantine.

 

Reageer op dit artikel