nieuws

H2U verzorgt catering SAIL 2015

Catering

Hospitality to You, kortweg H2U, is een speciaal voor SAIL opgerichte samenwerking tussen Select Catering, Matter of Taste, Maison van den Boer en Oseven.

H2U verzorgt catering SAIL 2015

SAIL Event Partners heeft H2U benoemd tot exclusieve cateringpartner van SAIL Amsterdam 2015. H2U verzorgt tijdens SAIL onder andere de catering van SAIL (hospitality) Village aan de Coenhaven. Dat is de locatie waar tijdens SAIL de zogenaamde Hollandse Vloot vertrekt met enkele tienduizenden bedrijfsarrangementen.

Ook exclusieve diners op de dekken van Tall Ships worden door H2U verzorgd. Evenals ontvangsten in het Scheepvaartmuseum, de Passenger Terminal Amsterdam en de Kromhouthal. ‘Voor ons als ‘Amsterdamse’ cateraars is het een enorme eer om onderdeel te zijn van SAIL. Een evenement met zo’n internationale allure is voor elke cateraar een droom. Het grote aantal verschillende schepen en locaties is een uitdaging en die gaan wij heel graag aan’, zegt Jeroen Enzerink namens H2U.

Reageer op dit artikel