nieuws

Prorest Catering en re-integratie bedrijf werken samen

Catering

Prorest Catering en het gemeentelijke re-integratie en SW-bedrijf DZB Leiden gaan de krachten bundelen. De partijen willen elkaar versterken door professionele cateringdiensten te gaan verlenen.

Prorest Catering en re-integratie bedrijf werken samen

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gaan het werk in de catering voor hun rekening nemen. Prorest laat weten ervaring te hebben met de doelgroep van het SW-bedrijf. De bedrijfscateraar is begin dit jaar onderscheiden met het hoogste niveau van het PSO-certificaat.

Beide partijen willen een sociale cateringonderneming starten met het doel om mensen die moeilijk aan een baan kunnen komen aan het werk te helpen. ‘Deze samenwerking past goed in de strategie van DZB om steeds meer met het bedrijfsleven samen te werken’, zo laat een woordvoerder weten.

Reageer op dit artikel