nieuws

Vooraf bestellen en afrekenen in bedrijfsrestaurant

Catering

Niet meer in de rij voor de kassa in het bedrijfsrestaurant, maar direct genieten van de lunch. Dat voorrecht hebben de medewerkers van Dell in Amsterdam sinds kort.

Vooraf  bestellen en afrekenen in bedrijfsrestaurant

Het vooraf bestellen en afrekenen is mogelijk dankzij een app van eMove.me. De medewerkers bestellen en betalen hun lunch met een Dell Café-app voor mobiele telefoons waarna de bestelling even later afgehaald kan worden.

Voor deze catering-oplossing schakelde Van Laar Catering, de cateraar bij Dell, het bedrijf eMove.me in. De app kan gebruikt worden op zowel Android als iOS smartphones. De app bespaart de medewerker tijd waardoor hij of zij langer van de lunch kan genieten.

De app werkt cashless. De medewerker stort een prepaid-tegoed waarmee hij zijn aankopen kan betalen. Voor de cateraar brengt de toepassing minder uren van het kassapersoneel en minder transactiekosten met zich mee.

Reageer op dit artikel