nieuws

Biologische yoghurt in restaurant Meander Medisch Centrum

Catering

In het restaurant van Meander Medisch Centrum in Amersfoort is vanaf deze week een bijzonder product verkrijgbaar: yoghurts van Yoghurt Barn, biologisch en direct afkomstig van de boer.

Biologische yoghurt in restaurant Meander Medisch Centrum

‘Yoghurt Barn laat mensen van yoghurt genieten, maar dan buitenshuis’, vertelt Wouter Staal, oprichter en eigenaar van Yoghurt Barn. ‘Yoghurt Barn werkt enkel met biologische zuivel, direct van de boer. De To-Go bekers zijn 100% bio afbreekbaar.’ Staal liet eerder weten internationale ambities te hebben met zijn producten.

Opladen
Restaurantmanager Cynthia Ringeling: ‘Meander Marché wil een eigentijds ziekenhuisrestaurant zijn met oog voor gezond en duurzaam eten. Een plek waar mensen kunnen ontmoeten, ontspannen en opladen. Juist in het ziekenhuis is het belangrijk om zo’n plek te hebben. Yoghurt is een gezond tussendoortje dat op elk moment van de dag lekker is.’

Drie yoghurtspecials
De yoghurt wordt in Meander ‘tailormade’ gemaakt. ‘Mensen kunnen kiezen uit magere hangop of sojayoghurt. Daarna bepaal je zelf welk fruit en welke topping je over de yoghurt wilt’,  aldus Ringeling. Er zijn drie yoghurtspecials verkrijgbaar in Meander: Crazy Cookie, Merry Berry en Choco Caramba.

 

Reageer op dit artikel