nieuws

Eurest introduceert eigen productlijn Selection

Catering

Bedrijfscateraar Eurest biedt vanaf nu ambachtelijke producten van eigen receptuur aan in al haar bedrijfsrestaurants. Het nieuwste product binnen de lijn is een ‘frisse Thaise erwtensoep.’

Eurest introduceert eigen productlijn Selection

De producten binnen de al langer bestaande lijn Eurest Selection zijn ontwikkeld door de productmanager van Eurest, in samenwerking met partners. De nieuwe lijn is ontwikkeld om gasten van Eurest een product aan te kunnen bieden, dat nergens anders verkrijgbaar is. ‘De producten die binnen het label worden ontwikkeld zijn van een hoge kwaliteit, bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en hebben waar mogelijk een duurzaamheidslabel’, meldt Eurest.

Hollandse variant  
De Thaise erwtensoep is geïnspireerd op de oer-Hollandse variant, maar dan met een Oosterse fris-pittige smaak van authentieke Thaise curry. Door de Oosterse variatie is de soep ook geschikt om te serveren buiten het winterseizoen om.

Eigen kroket
Eerder heeft Eurest Selection een eigen kroket – met langzaam gegaard Hollands scharrelrundvlees – en een gehaktbal – van 100% France Limousin rundvlees – uitgebracht. Hans Gijsen, productmanager bij Eurest: ‘Veel bedrijfsrestaurants bieden ongeveer hetzelfde assortiment aan. Wij willen met Eurest Selection eens iets anders aanbieden.’

 

 

Reageer op dit artikel