nieuws

Meld collega’s aan voor Misset Catering Awards

Catering

Evenals de twee voorgaande jaren kunnen er ook dit jaar weer onderscheidingen gewonnen worden in de catering. De Misset Catering Awards, ook wel omschreven als de Oscars voor de catering, zijn opengesteld. Er zijn zes categorieën.

Meld collega’s aan voor Misset Catering Awards

Kent u een collega of kennis die zijn of haar vak verstaat en een topper is die anderen inspireert? Nomineer hem of haar dan voor één van de zes awards. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk u zelf te nomineren en mogelijk in de voetsporen te treden van één van de zes winnaars van vorig jaar.

Categorieën
De volgende categorieën staan open: Award voor het meest innovatieve concept (product), Award voor de beste manager uit de bedrijfscatering, Award voor de beste manager uit de onderwijscatering, Award voor de beste manager eten en drinken uit de zorg, Award voor de beste party-/eventcateraar, Award voor goede gastvrijheid (medewerker).

De Misset Catering Awards zijn in het leven geroepen om cateringtalenten en -toppers de kans te bieden zich te laten zien en de erkenning te krijgen die ze verdienen. Zodat anderen zich aan hen kunnen spiegelen.

Gas geven
De genomineerden uit de vorige edities van de Misset Catering Awards maken duidelijk dat de cateringbranche op meerdere gebieden stappen heeft gemaakt. Ondernemers, managers en medewerkers die de top bereiken, onderscheiden zich door innovatief en inspirerend bezig te zijn, door ook in tijden van crisis gas te geven, door het anders te doen dan anderen en door het beste te geven wat ze hebben.

Grote finale
Nomineren is mogelijk tot 31 juli. De grote finale vindt plaats op donderdagavond 26 november. Meer informatie vindt u op Missetcateringawards.nl.

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel