nieuws

Albron koploper van ranglijst grote cateraars

Catering

Albron is als nummer 1 geëindigd in de top 25 van grote cateraars over 2014. De cateraar boekte in dat jaar een f&b omzet van 253 miljoen euro. De ranglijst wordt jaarlijks samengesteld door Misset Catering.

Albron koploper van ranglijst grote cateraars

In de top 25 over 2013 die vorig jaar werd gepubliceerd, eindigde Albron als tweede achter Sodexo. Dat gebeurde toen met een f&b omzet van 267 miljoen. Ondanks de daling van de omzet steeg Albron een plaats in de top 25 over 2014.

Tweede plaats
Over de f&b omzet van Sodexo, de nummer 2 van de lijst, heeft Misset Catering geen betrouwbare gegevens kunnen achterhalen. Op basis van een analyse kwam Sodexo op de tweede plaats terecht. Derde werd Compass Group Nederland met 216 miljoen euro.

Stevige groei
Enkele grote cateraars leverden omzet in terwijl andere stevig groeiden. Vermaat Groep, Hutten Catering, Vitam en Appèl@work behoren tot die categorie, waarbij de laatstgenoemde cateraar een groei-explosie liet zien.

De complete top 25 van grote cateraars is verschenen in Misset Catering 3.

Reageer op dit artikel