nieuws

Consument wijst Hutten aan als beste bedrijfscateraar

Catering

Hutten mag zich voor het tweede jaar op rij de beste bedrijfscateraar van Nederland noemen. Net als vorig jaar kwam Hutten als winnaar uit de bus bij het consumentenonderzoek dat GfK in samenwerking met Out.of.Home Shops verrichtte.

Consument wijst Hutten aan als beste bedrijfscateraar

Dit jaar gaven ruim 7400 gasten hun oordeel over beleving, gastvrijheid, kwaliteit, prijs en loyaliteit. Ten behoeve van de categorie bedrijfscatering werden de tien grootste cateraars beoordeeld door de eigen gasten. De drie genomineerden waren, net als vorig jaar: Hutten, Prorest en SAB.

Vijfde keer
Hutten kwam met een overall score van 7,41 voor gastbeleving  als winnaar uit de bus. GfK verrichtte voor de vijfde keer een consumentenonderzoek gericht op de foodservice. In totaal zijn 8000 beoordelingen gegeven door 7400 gasten, dit zijn consumenten die recent gast zijn geweest bij een van de deelnemende formules.

Reageer op dit artikel