nieuws

Nederlandse foodtrucks baren opzien in Milaan

Catering

Het Nederlandse paviljoen op de World Expo 2015 in Milaan trekt meer dan 10.000 bezoekers per dag, aldus de organisatie. Vooral de negen foodtrucks die hier aanwezig zijn, trekken veel bekijks.

Nederlandse foodtrucks baren opzien in Milaan

Het terrein is een wereld vol beleving en mogelijkheden om te genieten van gerechten uit de Hollandse keuken. Internationale bezoekers kunnen de Nederlandse kost proeven bij één van de restaurants of bij de foodtrucks.

Negen foodtrucks
Het foodtruckconcept komt tot leven doordat negen individuele ondernemers uit Nederland hun concepten en unieke producten presenteren. De Foodtrucks scoren boven verwachting. Naast traditionele Nederlandse gerechten zijn ook de innovatieve concepten, zoals een slow-juice bar op zonne-energie en The Dutch Weed Burger, gemaakt van zeewier, in trek.

Street-food
De opzet van het landenpaviljoen is geïnspireerd door zomerfestivals. De foodtrucks bieden typisch Nederlandse street-food gerechten aan, zoals stoofvlees, poffertjes, worstenbroodjes, biologische frietjes, kaas en bitterballen.

 

Reageer op dit artikel