nieuws

SAB en Staatsbos gaan door

Catering

De samenwerking tussen SAB Catering en Staatsbosbeheer voor de horeca ’s IJgenweis eten & drinken in Schoorl en Appelscha is met vijf jaar verlengd. Beide partijen tekenden een overeenkomst voor de horeca in de natuurgebieden Schoorlse Duinen en Drents-Friese Wold.

SAB en Staatsbos gaan door

De horeca ’s IJgenweis eten & drinken zijn een onderdeel van het gastheerschap van Staatsbosbeheer. SAB levert daarmee de invulling van het concept Buitengewoon Lekker, dat inmiddels in vijf van de acht centra van Staatsbosbeheer is geïntroduceerd.

Startpunt
De Buitencentra zijn startpunt voor bezoek aan mooiste natuurgebieden van Nederland. De horeca is een belangrijk onderdeel van het Buitencentrum, die onder meer een winkel, een informatiebalie, expositie en zaalruimte voor groepsbijeenkomsten omvat.

Arrangementen
Publieksactiviteiten in de natuurgebieden rondom de Buitencentra worden vanuit deze centra verzorgd. De horeca en het Buitencentrum ontwikkelen gezamenlijk arrangementen voor de publieke en zakelijke markt.

Horecaformule
Bij de horecaformule IJgenweis eten & drinken, dat in 2009 is ontwikkeld voor Staatsbosbeheer, gaat het om volledig ondernemerschap. In het aanbod worden de seizoenen gevolgd en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van streekproducten.

IJgenweiskrant
De menukaart is vanaf dit jaar vormgegeven als IJgenweiskrant met daarin informatieve artikelen over de locatie, natuuractiviteiten en regionale producten.

 

Reageer op dit artikel