nieuws

Catering Award kan omzet opleveren

Catering

Het winnen van een Misset Catering Award kan extra omzet opleveren. Dat is de ervaring van twee winnaars van vorig jaar. De Misset Catering Awards vinden ook dit jaar weer plaats.

Catering Award kan omzet opleveren

De Misset Catering Awards waren drie jaar geleden terug van weggeweest. Nu vinden ze opnieuw plaats. Evenals de voorgaande jaren kan er meegedongen worden naar zes onderscheidingen.

Veel effect
In Misset Catering 3 blikt Hans van der Linde, wiens bedrijf, Van der Linde Catering + Evenementen, vorig jaar werd uitgeroepen tot het Beste party- en eventcateringbedrijf, terug op het winnen van de award. ‘Ik had niet verwacht dat het zo veel effect zou hebben en zo veel reuring teweeg zou brengen. Meer nog dan de NSS Top in Den Haag die wij vorig jaar mochten verzorgen.’

Opsteker
Hij doelt op de De Nucleair Security Summit waar Van der Linde Catering + Evenementen meer dan 12.000 maaltijden voor wereldleiders en hun gevolg bereidde. Een topevenement. ‘Maar daar hebben we in onze branche vaker mee te maken. Het winnen van een Misset Catering Award is echt iets bijzonders. Het was voor ons ook een goede salesopsteker.’

Ziltzaam lekker
In de rubriek Meest innovatieve concept trok Hans Everse, chefkok bij Cleijenborch CulinR in Colijnsplaat, aan het langste eind met Zilte Smaaksensaties, een reeks gerechten bereid met gezuiverd Oosterscheldewater. De winnende inzending heeft inmiddels een iets modernere naam gekregen: Zilt-E Ziltzaam lekker.

Veel publiciteit
Everse kreeg veel publiciteit met de award. Direct na de uitreiking hing een verslaggever van de PZC al aan de telefoon om zijn reactie op te tekenen. ‘De Misset Catering Award heeft het hele gebeuren rondom Zilt-E in een stroomversnelling gebracht. Het bracht erkenning en waardering. Dat is het voordeel als je op zo’n podium mag staan.’

Stroomversnelling
Samen met compagnon Dennis Rens van Deli33 werd Ernst Hoogenboom uitgeroepen tot Beste manager onderwijscatering. Ze bedachten een innovatief concept voor de Hogeschool Rotterdam. Over het winnen van de award zegt Hoogenboom in Misset Catering: ‘De award was een bevestiging van het feit dat je op de goede weg zit. Ook de Hogeschool Rotterdam, een van onze opdrachtgevers, was er trots op. Zij hebben die award  gepromoot, evenals wijzelf.’

Bekendheid
Dankzij de award kregen de activiteiten van Deli33 in een versneld tempo bekendheid. ‘Op het moment dat we de prijs wonnen, waren we al met een aantal projecten bezig, maar het winnen van de award heeft een en ander in een stroomversnelling gebracht.’

Nomineer collega
Evenals de twee voorgaande jaren kunnen er ook dit jaar weer onderscheidingen gewonnen worden in de catering. De Misset Catering Awards, ook wel omschreven als de Oscars voor de catering, zijn sinds half mei opengesteld. Jezelf of een collega aanmelden is mogelijk op Missetcateringawards.nl.

Reageer op dit artikel