nieuws

Vineyard start in Heineken Music Hal

Catering

Heineken Music Hall gaat samenwerken met Vineyard Party Catering teneinde het horeca-aanbod in de concertzaal te verbeteren. Dit gebeurt per 1 september. Ook wordt er een restaurant geopend.

Vineyard start in Heineken Music Hal

Heineken Music Hall en Vineyard Party Catering hebben een contract getekend voor zowel de publiekscatering als de realisatie en uitvoering van een restaurant en een zogenoemde hospitality area in de Heineken Music Hall. De concertzaal komt tegemoet aan de veranderde consumenteneisen en een steeds grotere vraag naar ‘healthy foodproducten’ naast het bestaande fastboodaanbod, zo wordt gemeld.

Grab and go
Vineyard Party Catering realiseert op de begane grond van het pand een meer uitgebreid ‘grab and go’ aanbod van duurzaam bereide, authentieke producten met seizoensgebonden ingrediënten. ‘De natuurlijke wijze waarop Vineyard haar producten presenteert en de gasten wil laten genieten van haar diversiteit van deze heerlijke gerechten, draagt enorm bij aan een onvergetelijke avond uit’, aldus Heineken Music Hall-directeur Birgitte de Winter op entertainmentbusiness.nl. ‘Zo wordt de beleving van het evenement een totaalbeleving.’

Restaurant
In het verlengde van de foyer wordt een restaurant geopend waar voorafgaand aan concerten op reservering gegeten kan worden. Dit restaurant opent een uur eerder de deuren dan de reguliere concerttijden. Tevens wordt voor hospitalitydoeleinden een nieuwe lounge gecreëerd voor onder andere de zakelijke markt. Tevens kan deze ruimte voor kleine besloten groepen worden gereserveerd.

Vanaf september
De komende tijd staan er in de Heineken Music Hall geen openbare evenementen meer gepland en worden het restaurant en de lounge gerealiseerd. In september wordt het vernieuwde aanbod gepresenteerd.

Reageer op dit artikel