nieuws

Vrijwilligers gevraagd voor Lowlands

Catering

Horeca- en cateringmensen die drie dagen lang gratis aanwezig willen zijn op Lowlands kunnen zich melden bij Oxfam Novib. Ze moeten dan wel bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers gevraagd voor Lowlands

Oxfam Novib trapt weer af op Lowlands, zo meldt de organisatie op Oneworld.nl. ‘Zin in een dosis muziek en entertainment in combinatie met actie voor een betere wereld? Kom dan drie dagen samen met ons actievoeren.’

Eerlijk
De vrijwilligers worden aan het werk gezet in de Coffee & Climate Cooler Bar. Naast koffie worden daar thee, gekoelde dranken en kleine snacks bereid en geserveerd. ‘De ingehuurde barista’s bereiden zelf de verschillende soorten koffie. Overige dranken, zoals muntthee en lemoncoolers worden door jou zelf geprepareerd. Al het eten en drinken dat we verkopen is eerlijk geproduceerd.’

Horeca-ervaring
De vrijwilligers moeten onder meer over horeca-ervaring beschikken en minimaal 18 jaar zijn. Daarnaast moeten ze proactief, stressbestendig, accuraat en klantvriendelijk zijn. Aanmelden uiterlijk 28 juli.

Actieshift
Vrijwilligers kunnen zich ook aanmelden voor de ‘actieshift.’ Zij dienen het publiek op een luchtige manier aan te spreken met als doel dat mensen zich aansluiten bij de klimaatcampagne.

 

Reageer op dit artikel