nieuws

Aanmelden Catering Awards tot 1 september

Catering

Aanmelden voor één van de zes Misset Catering Awards is nog mogelijk tot 1 september. Daarna zal de jury de balans opmaken en gaan bepalen wie er genomineerd worden.

Aanmelden Catering Awards tot 1 september

De Misset Catering Awards worden dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer gehouden. Ze zijn bedoeld om mensen, die werkzaam zijn in de catering, de kans te geven zich te profileren. Talentvolle ondernemers, medewerkers en managers komen dankzij de awards bovendrijven. Ze krijgen de erkenning die ze verdienen.

Nomineer collega
Medewerkers, managers en ondernemers kunnen zichzelf of hun bedrijf opgeven, maar het is ook mogelijk om anderen te nomineren. In de praktijk wordt van deze laatste mogelijkheid veel gebruik gemaakt.

Categorieën
Aanmelden is mogelijk in de volgende categorieën: award voor meest innovatieve concept (product), award voor goede gastvrijheid (medewerker), award voor de beste party-/eventcateraar, award voor de beste manager uit de bedrijfscatering, award voor de beste manager eten en drinken uit de zorg en een award voor de beste manager uit onderwijs.

Lage drempel
De drempel om te nomineren is laag gehouden. Aanmeldingen kunnen een eenvoudig en snel, maar graag wel volledig, online worden doorgegeven.

Reageer op dit artikel