nieuws

Beijk Catering beheerder van Allersmaborg

Catering

Vanaf 1 september is Leekster cateraar Beijk Catering beheerder van Allersmaborg in Ezinge. Beijk Catering neemt de exploitatie over van Hampshire hotels uit Groningen.

Beijk Catering beheerder van Allersmaborg

De Allersmaborg stamt uit de 15e eeuw en is prachtig gerestaureerd. De borg is beschikbaar als plaats waar bijeenkomsten en werkconferenties worden gehouden. In twee slaapzalen kunnen gasten overnachten. Ook kan er getrouwd worden op de Allersmaborg. De borg is ook beschikbaar als vergaderlocatie met moderne faciliteiten. De omgeving is zeer geschikt voor teambuilding en workshops. Hiernaast is er een bed & breakfast gevestigd op het terrein van de Allersmaborg.

Meer mogelijkheden
De beheerders die de borg zullen gaan runnen, geven persoonlijke aandacht en hebben veel ervaring met zakelijke en particuliere bijeenkomsten. Bij het beheer maken zij gebruik van de huidige kennis en professionele back-office van Beijk Catering. Beijk Catering is vanaf 1988 actief in de drie noordelijke provincies in zowel catering als horeca. Zo exploiteert Beijk 29 cateringlocaties voor scholen en bedrijven, levert Beijk een culinair en organisatorisch totaalplaatje in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen, Beijk is trotse eigenaar van het congrescentrum Hanzeplaza in Groningen en Beijk verzorgt de horeca binnen Sportstad Heerenveen en Victoriapark Wolvega. Hiernaast komt Beijk met partycatering op locatie.

Reageer op dit artikel