nieuws

Prorest naar FIRA-goud

Catering

Prorest Catering, onderdeel van Facilicom Services Group, heeft het gouden niveau behaald van het FIRA Platform.

Prorest naar FIRA-goud

Het FIRA Platform is ontwikkeld om bedrijven in staat te stellen hun duurzaamheidsprestaties zichtbaar te maken aan afnemers en andere relaties.
Het platform kent vier niveaus; Brons, Zilver, Goud en Platina. Hiermee bereiken organisaties steeds een hoger niveau van integratie en transparantie.

Het FIRA Platform zorgt er ondermeer voor dat ondernemers gemakkelijker duurzame keuzes kunnen maken die aansluiten bij hun bedrijfsstrategie.
Prorest valt als cateraar op vanwege de aandacht voor dierenwelzijn bij de productkeuze en de samenwerking met de grossier om het aantal transportbewegingen terug te dringen in het kader van CO2-reductie.

Daadkracht
Dick Bennink, algemeen directeur van het Schiedamse bedrijf Prorest, is trots op het bereiken van het FIRA Goud. Het toont dat we een breed gedragen en volwassen MVO-beleid hebben.’
Prorest Catering verzorgt het beheer en de exploitatie van bedrijfsrestaurants voor bijna 225 opdrachtgevers. Het concern is actief in contractcatering, transportcatering, scholencatering en projectadvisering en heeft circa 650 werknemers in dienst.

Reageer op dit artikel