nieuws

Summa college start met bestelapp

Catering

In de kantine van het Summa College aan de Sterrenlaan in Eindhoven is het vanaf deze maand mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Summa Horeca heeft hiervoor een app laten ontwikkelen, zo meldt de onderwijsinstelling.

Summa college start met bestelapp

Studenten en medewerkers kunnen via de app een bestelling plaatsen en vervolgens op het gewenste tijdstip afhalen. CvB-lid Petra van Lange plaatste als eerste een bestelling en lanceerde daarmee de nieuwe app.

‘We zijn één van de eerste schoolkantines die met zo’n bestelapp werken’, zegt Peter van den Broek, initiatiefnemer en docent bij Summa Horeca. Met deze app hoopt hij dat de wachtrijen verminderen. ‘Ook willen we graag met de tijd mee gaan en innovatief zijn. Voor onze studenten die in de kantine werken, is het ook heel leerzaam want steeds meer bedrijven verwerken dergelijke technologie in hun dienstverlening.’

Betalen
De klant bestelt, betaalt en haalt af. De bestelling moet minimaal een halfuur vóór de gewenste afhaaltijd worden geplaatst. De laatste mogelijkheid om te bestellen voor de dag zelf, is 15.30 uur.  Betaling verloopt online via iDEAL. Wordt er niet direct online betaald, dan wordt de bestelling ook niet verwerkt.

Bevestiging
Het bevestigingsmailtje dat je krijgt na plaatsing, is tevens afhaalbon, zo wordt gemeld op Summacollege.nl. De kantine kan maximaal 45 bestellingen per halfuur verwerken. ‘Het is voor ons ook nieuw maar we gaan het gewoon proberen. Op termijn hoop ik dat we de app Summabreed kunnen implementeren’, aldus Van den Broek.

 

Reageer op dit artikel