nieuws

Eurest gaat catering verzorgen voor LinkedIn

Catering

Eurest is aangesteld als nieuwe cateraar voor het Nederlandse hoofdkantoor van LinkedIn in Amsterdam. Het gaat om een bijzonder contract, waarbij een uitgebreid en gezond aanbod van ontbijt en snacks wordt geleverd.

Eurest gaat catering verzorgen voor LinkedIn

Eurest levert medewerkers van LinkedIn 5 dagen in de week een ontbijt én een gezond snackprogramma. Zowel het ontbijt als de snacks zijn zo veel mogelijk vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, omdat LinkedIn daarmee iets goed wil doen voor de gezondheid van hun medewerkers. Het snackprogramma bestaat uit diverse sappen, frisdranken en verantwoorde snack zoals mueslibars, om medewerkers ook in de middag een boost te geven. Vrijwel alles wordt geleverd en verzorgd vanuit Eurest locatie UvA Leeuwenburg, waardoor een eigen keuken bij LinkedIn niet nodig is.

Internationaal assortiment
‘We zijn natuurlijk heel blij met een klant als LinkedIn. Internationaal werkten wij al voor ze, maar in Nederland nog niet. LinkedIn is wat mij betreft een voorbeeld voor veel bedrijven: je personeel tevreden en gezond houden door ze iets goeds aan te bieden. Zo maken we bij LinkedIn ter plekke een deel van het ontbijt, ondanks het gebrek aan een keuken, en bieden we een heel internationaal assortiment aan, wat past bij de internationale medewerkers’, aldus Remco Kokkelink, Sales Director  bij Eurest.
Karin Gilbert, Workplace Operations Manager bij LinkedIn: ‘Wij vinden het belangrijk dat een cateraar onze medewerkers echt gezond en verrassend eten kan aanbieden. Het voorstel van Eurest sloot goed aan op onze wensen. Het eten ziet er fantastisch uit en het feit dat er ter plekke wat lekkers wordt klaargemaakt is echt een toevoeging aan wat we al hadden.’

 

Reageer op dit artikel