nieuws

Multiservice samenwerkingen FM at Work en SAB Catering

Catering

FM at Work, dochtermaatschappij van SAB Catering, heeft twee nieuwe multiservice contracten afgesloten, bij AC Nielsen en ICL Europe.

Multiservice samenwerkingen FM at Work en SAB Catering

Bij ICL Europe in Amsterdam is FM at Work eind 2015, als contractbeheerder, gestart met een multiservice contract voor hospitality en receptiediensten, schoonmaak, handymanservices en bedrijfscatering. Per 1 februari is FM at Work gestart bij AC Nielsen in Diemen. Hierbij gaat het om telefoon- en receptiediensten, beveiliging en bedrijfscatering in een pand met 200 medewerkers.

Vraag naar gemak
Voor beide organisaties is SAB Catering de partij die de bedrijfscatering mag verzorgen. Hans van Heel, directeur SAB Catering en FM at Work: ‘Wij zien in de markt steeds meer de vraag naar gemak. Niet alleen binnen de foodbranche, maar ook bij multiservices. FM at Work is een onafhankelijke facilitaire dienstverlener die in 1999 is voortgekomen uit de vraag van SAB-opdrachtgevers om méér dan alleen bedrijfscatering te bieden. De laatste jaren zien wij hierin een toename en is het kunnen bieden van multiservices vanuit één aanspreekpunt een grote meerwaarde. Waar SAB catert, komt steeds vaker ook FM at Work over de vloer en andersom. Voor 2016 voorzien wij zeker nog meer mooie samenwerkingen tussen FM en SAB’, aldus een optimistische Hans van Heel.

Reageer op dit artikel