nieuws

Appèl: Vraatzucht bij ‘Aan tafel bij Jeroen’

Catering

Tijdens het Jheronimus Bosch jaar is Theater aan de Parade het Podium der Lusten, waar het gedachtegoed van Jeroen of Jheronimus Bosch wordt gevierd en tot leven komt. Een van de hoofdzonden uit de Tuin der Lusten kan hier nu aan worden toegevoegd: vraatzucht. De gasten mogen het vlees zelf aansnijden en de porties zelf bepalen.

Appèl: Vraatzucht bij ‘Aan tafel bij Jeroen’

Appèl en Theater aan de Parade zijn gestart met een nieuwe culinaire concept ‘Aan tafel bij Jeroen’. Het idee is simpel: een tafel waaraan iedereen de gehele dag kan aanschuiven. Voor aanvang of na afloop van de expositie ‘Visioenen van een Genie’ in het Noordbrabants Museum of van een voorstelling of film in Theater aan de Parade. Voor koffie, lunch, borrel en diner. Op z’n Bourgondisch.

Het Theatercafé van Theater aan de Parade onderging hiervoor een metamorfose en is nu een gezellige, haast middeleeuwse plek.

De lange houten tafels zijn versierd met elementen uit de schilderijen van Jeroen Bosch. De opstelling en de ongedwongen sfeer nodigen uit om met tafelgenoten in gesprek te gaan. .

De menukaart bestaat uit eerlijke kwaliteitsproducten afkomstig uit de regio. De gerechten worden op Bourgondische wijze geserveerd, namelijk met de pannen op tafel en zonder opsmuk. De gasten mogen het vlees zelf aansnijden en de porties zelf bepalen.

‘Aan tafel bij Jeroen’ is dagelijks van 10.00 uur tot 20.30 uur geopend.

 

Reageer op dit artikel