nieuws

Keuken van Limburg neemt Culinique over

Catering

De Keuken van Limburg in Heerlen neemt de activiteiten van Maître Leon Culinique in Helmond over. Culinique maakt kort houdbare éénpersoonsmaaltijden. Afnemers zijn hotels, restaurants, zorgorganisaties en particulieren (thuismaaltijden).

Keuken van Limburg neemt Culinique over

De Keuken van Limburg maakt verse hoogwaardige kort houdbare éénpersoonsmaaltijden en maaltijdcomponenten voor zorginstellingen, particulieren en horeca. De Keuken van Limburg wil met de overname de voor hen snel groeiende professionele markt (hotel- en restaurantketens) beter bedienen en actiever acteren in het segment voor hoogwaardige luxere thuismaaltijden.

Met de overname groeit de omzet van de Keuken van Limburg met ongeveer 10 procent. Op jaarbasis bereidt de keuken van Limburg 1.500.000 maaltijden. De overname op zich heeft geen personele gevolgen.

Een medium kalfsoester uit de magnetron?

De maaltijden van Culinique worden geseald met een gepatenteerde folie. Dankzij de folie is het onder andere mogelijk om luxere, maar ook kwetsbare producten als biefstuk, zalm, lamsvlees en kalfsoester met elke cuisson eenvoudig in de magnetron te regenereren. De producten zijn  geschikt voor de horeca omgeving waar luxere hoogwaardige maaltijden gewenst zijn zonder dat om welke reden dan ook, uitgebreide apparatuur of een vakbekwame kok beschikbaar of benodigd is.

 

Reageer op dit artikel