nieuws

Naarderheem eerste zorginstelling met predicaat Euro-Toques

Catering

Restaurant Het Vestion van Naarderheem ontvangt, als eerste zorginstelling van Nederland, op 17 maart het ‘Euro-Toques’ predikaat.

Naarderheem eerste zorginstelling met predicaat Euro-Toques

Euro-Toques Nederland maakt zich onder meer sterk voor ambachtelijk koken met gebruik van verse, biologische seizoensproducten van lokale herkomst. ‘Het lidmaatschap van Euro-Toques is voor Naarderheem, maar vooral voor het koksteam, een nieuwe mijlpaal en een erkenning van het streven om aan cliënten en medewerkers elke dag de best mogelijke maaltijden te serveren’, aldus Naarderheem-directeur Marco Wisse.

Ambachtelijke keuken

In 2010 maakte Naarderheem, centrum voor Geriatrische Revalidatie Zorg in Naarden, als tweede zorginstelling in Nederland de overstap van productiekeuken naar ambachtelijke keuken; een keuken waar zo veel mogelijk met verse, biologische streekproducten wordt gewerkt.

Wisse: ‘Dit heeft ons sindsdien vele zeer tevreden gasten opgeleverd en koks en restaurantmedewerkers die met passie, plezier en veel vakmanschap werken. Als management van de zorginstelling zijn we ongelofelijk trots op de prestatie van ons horecateam. Daarbij zien we het lidmaatschap als een kans om, juist als zorginstelling, het gedachtegoed achter de gezonde maaltijd verder uit te dragen.’

Reageer op dit artikel