nieuws

Catering Club verlengt contract met Remia

Catering 1733

Op 16 maart jl. heeft de Catering Club, verantwoordelijk voor een groot deel van de publiekscatering in de Amsterdamse ArenA, het contract voor de levering van sauzen en frituurvetten met Remia verlengd.

Catering Club verlengt contract met Remia

Dit heugelijke feit werd aan de rand van het veld van de Amsterdamse ‘Godenzonen’ bekrachtigd met een officiële ondertekening door de directie van de Catering Club en de accountmanager van Remia, Hans van der Zwaan. Belangrijk punt om met Remia in zee te gaan was de enerie die de sauzen- en vettenproducent steekt in de verantwoorde samenstelling van het assortiment. Veel van de sauzen van Remia dragen het Vinkje van de stichting ‘Ik kies bewust” en zijn glutenvrij. Bovendien zijn de frituurvetten geheel vrij van genetisch gemodificeerde oliën. Remia en de Catering Club zullen hun samenwerking de komende jaren verder intensiveren, wat uiteindelijk zal leiden tot nieuwe  foodconcepten voor de Amsterdam ArenA.

Reageer op dit artikel