nieuws

CateringManager lanceert nieuwe website

Catering 1946

CateringManager heeft haar nieuwe website ‘live’ gebracht. Ten opzichte van de vorige website is de navigatie duidelijk verbeterd en worden de vele modules en functionaliteiten uitgebreider beschreven.

CateringManager lanceert nieuwe website

Bovendien zien cateraars met behulp van de Rendement Calculator direct, wat hun financiële voordeel is als gewerkt wordt met CateringManager.

Managementinformatie
CateringManager geeft cateraars beter inzicht in de prestaties van het bedrijf. Het maakt op overzichtelijke dashboards, omzet en kosten tot op detailniveau en indien gewenst, op meerdere locaties, inzichtelijk. Hieruit is de samenhang van kostenposten, omzet en rendement direct en duidelijk af te leiden. CateringManager bestaat uit verschillende modules en functionaliteiten die dagelijks veel tijd besparen, zodat cateraars zich volledig kunnen richten op hun gasten en op het creëren van de juiste gastbeleving.

Reageer op dit artikel