nieuws

Michiel Meier Mattern bestuursvoorzitter ONCE

Catering 2286

De voorzitter van ONCE (Officieel Netwerk Catering & Events), Wim Wiersma, heeft na 5 jaar het stokje overgedragen aan Michel Meier Mattern. Dit gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering van ONCE. 

Michiel Meier Mattern bestuursvoorzitter ONCE

Wiersma heeft veel betekend voor de groei en ontwikkeling van de vereniging. Een aantal van de hoogtepunten die hij heeft mogen aansturen zijn het 10-jarig bestaan van NVEP in december 2011, de verandering van NVEP naar ONCE in april 2012 en het ‘ONCE in a Year Event’ tijdens de Gastronomie beurs in Utrecht, in november 2013. De leden bedankten Wiersma bedankt voor zijn inzet.

Ruime ervaring
Meier Mattern heeft de juiste kwaliteiten voor deze functie en is vastberaden ONCE naar een hoger niveau te tillen. Hij is een expert op het gebied van Food & Hospitality, en heeft gewerkt voor onder andere KLM Catering, Holland Casino en Bacardi Martini. De laatste 13 jaar heeft hij gefungeerd als DGA van Farm Fresh.
Michiel heeft de wens om ONCE uit te bouwen tot een mooi en solide bouwwerk, met vele functionaliteiten. Met name het versterken van de onderlinge samenwerking tussen de cateraars en de preferred partners, staat hoog in het vaandel.

Reageer op dit artikel